ridpasset

idag gick sådär. Han gick verkligen inte dåligt men de va ingen fin känsla heller. Grejen med sam brukar ju va att han lätt blir loj och man måste rida ganska aktivt men idag var han helt tvärtom, han har inte betett sig såhär när jag ridit förut så vet inte varför riktigt heller, han kanske bara hade en dålig dag. Han var väldigt på i traven, och när ja började med övergångar börja han gå över hand, slå med huvet och blev väldigt ostadig. då sakta ja av till trav igen och försökte bara få en samlad fin trav där han gick stadigt men de gick verkligen inte, han fortsatte greja med huvet så ja la ner han i en riktigt låg form och gav mig där. Vet inte va de va men kanske va något som irriterade honom också ,vet inte. Rider igen imorn och ser hur han är då.
Sen hjälpte jag och lisa att spola av varanns hästar och pratade på om allt möjligt, fixade och höll på lite med. Sån där skön kväll i stallet! kvalitets tid är det verkligen.
Lisa är bra!

gammal bild på lisa och mig :) och ja håller på att dra ner min klänning! ;)
det roligaste var när jag hoppade av och klännigen bara tjoff ner till marken haha! smart att ta utan band liksom ... ;) drog upp den rätt fort eftersom de va vuxna i närheten ;)
Allmänt | | Kommentera |
Upp